Skip to main content

Αγάπη δίχως σύνορα για τον Άρη - Και Ισραηλινός μέλος στον Ερασιτέχνη!

Ο Έρεζ Μπερκ ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του «κιτρινόμαυρους» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μέλος του Ερασιτέχνη Άρη είχε την ευκαιρία να γίνει ο Έρεζ Μπερκ, Ισραηλινός φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων» που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΑΣ Άρης:

«Είναι γνωστό ότι το μεγαλείο του ΑΡΗ δεν περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Ο σύλλογός μας έχει φίλους σε όλες τις άκρες της γης και όχι μόνο αυτό: Προσελκύει μέλη από όλο τον κόσμο.

Πιο πιστή απόδειξη από τον Ερέζ Μπερκ, ίσως να μην υπάρχει. Ο Ισραηλινός φίλαθλος ταξίδεψε από το Τελ Αβίβ στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Π.Α.Ο.Κ. και δεν έχασε την ευκαιρία να εγγραφεί στον Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο Μπερκ έγινε μέλος του Ερασιτέχνη, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει σύνορα, αλλά και δείχνοντας το δρόμο σε όσους ακόμα δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο θεματοφύλακα του συλλόγου».