Skip to main content

Αγιασμοί και πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Παύλου Μελά

Χθες το πρωί χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στις σχολικές μονάδες του Δήμου για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες

Τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τους μαθητές τους, άνοιξαν τα σχολεία του δήμου Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2019 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς στις σχολικές μονάδες του Δήμου για χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, οι νέοι Αντιδήμαρχοι, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολούθησαν τους Αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες και φυσικά τους μικρούς μαθητές που επέστρεψαν στα θρανία.

Διευθυντές κι εκπαιδευτικοί, αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, προχώρησαν στην ενημέρωση των γονέων για τις αλλαγές στη λειτουργία των σχολείων, ενώ οι μαθητές επισκέφθηκαν τις αίθουσες των σχολείων τους και ενημερώθηκαν για τις πρώτες μέρες του νέου τους προγράμματος.

Ο κ. Δεμουρτζίδης επισκέφθηκε αρχικά το 6ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης στην περιοχή της Νικόπολης, ενώ στη συνέχεια παρευρέθηκε στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σταυρούπολης, πάλι στην περιοχή της Νικόπολης.

Στο πρώτο σχολείο τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Τριαντάφυλλος Μποτίλας και στο δεύτερο ο πατέρας Κωνσταντίνος Σταυρίδης από τον Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνα, οι οποίοι και μετέφεραν το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη της Ι.Μ. Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα προς τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παύλου Μελά ευχήθηκε καλή δύναμη, υγεία και προκοπή σε όλους και καλωσόρισε άπαντες στη νέα σχολική χρονιά.