Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (ΦΩΤΟ)

Χρόνια πολλά ευχήθηκε σε όλες της μητέρες η Φώφη Γεννηματά ανεβάζοντας στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με τα τρία της παιδιά.

Συγκινητικά είναι τα λόγια με τα οποία εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για τη δική της μητέρα ενώ την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνόδευσε μια φωτογραφία με τα δικά της παιδιά.

Η ανάρτηση της κ. Γεννηματά για την Ημέρα της Μητέρας: 

«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, "πόσο μου λείπει" μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν σήμερα παντρεύτηκαν ο Γιώργος και η Κάκια, οι γονείς μας. Μια σύμπτωση γεμάτη σημασία, 10.5.1964. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έμελλε να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά ήταν όμορφο, έντονο, συναρπαστικό, με απροσδόκητη πορεία , δυνατά συναισθήματα και σίγουρα πολύ αγάπη. Στο κέντρο, στήριγμα, πηγή ζωής και αισιοδοξίας η μητέρα μας η Κάκια.

Τώρα που μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά, χωρίς εκείνη, πόσες φορές έχω αναρωτηθεί είμαι τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη; Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια. Να τη νιώθουν στο χάδι σου να τη βλέπουν στα μάτια σου, να την ακούν στα λόγια σου, στον τόνο της φωνής σου ακόμα κι αν πρέπει να είναι αυστηρός καμιά φορά. Να γραφτεί στην ψυχή τους και να τους συντροφεύει για πάντα στη δική τους ζωή. Να γίνει δύναμή τους.

Χρόνια πολλά».

Φωτογραφία: Twitter/ Φώφη Γεννηματά
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ