Skip to main content

Άγκυρα: Νεκροί τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες από Κούρδους μαχητές

Ένας στρατιώτης έχασε τη ζωή του χθες και άλλος ένας σήμερα στις εχθροπραξίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη βορειοανατολική Συρία.

Τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Συρία από την κουρδική πολιτοφυλακή των Μονάδων Προστασίας του Λαού, εναντίον της οποίας η Άγκυρα εξαπέλυσε μια στρατιωτική επιχείρηση αυτήν την εβδομάδα.

Ένας στρατιώτης έχασε τη ζωή του χθες και άλλος ένας σήμερα στις εχθροπραξίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη βορειοανατολική Συρία, έγινε γνωστό από το υπουργείο Άμυνας.

Επιπλέον, δύο στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σήμερα από οβίδες που έριξαν οι μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) εναντίον μιας τουρκικής στρατιωτικής βάσης κοντά στην Αζάζ, μια πόλη στη βορειοδυτική Συρία, η οποία δεν βρίσκεται στη ζώνη όπου εκτυλίσσεται η τουρκική επιχείρηση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την Τετάρτη, που ξεκίνησε η τουρκική επιδρομή, 41 Κούρδοι μαχητές και 17 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τις τουρκικές δυνάμεις.