Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 56χρονη φαρμακοποιός - Σε εξέλιξη έρευνες

Tο θέμα της εξαφάνισης της 56χρονης, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, απασχόλησε χθες την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό της 56χρονης φαρμακοποιού Βασιλικής Κοσμίδου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, από την περιοχή της Σταυρούπολης.

Την Τετάρτη η κόρη της 56χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά. Μάλιστα, το θέμα της εξαφάνισης της 56χρονης, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, απασχόλησε χθες την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Βασιλική Κοσμίδου, μετακόμισε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου εργαζόταν, μετά από ένα σοκ που υπέστη στην προσωπική της ζωή.

Η αγνοούμενη φαρμακοποιός νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και την έβγαλε έξω παρά τα εμφανή προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια την είδαν να κρατάει μια μωβ βαλίτσα, να μπαίνει σε ένα ταξί και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο διαμέρισμα άφησε όλα της τα πράγματα. Η αγνοούμενη μητέρα είναι εμφανώς αδυνατισμένη, περίπου 45 κιλά.

Έχει ύψος 1,61, και όταν χάθηκε φορούσε μακρύ μαύρο μπουφάν, γκρι παντελόνι, γκρι παπούτσια και κρατούσε μια μπλε τσάντα.

Μέσω της εκπομπής ενημερώθηκαν όλοι οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης. Σύντομα εντοπίστηκε εκείνος που τη μετέφερε από την οδό Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, στην Αριστοτέλους.

Πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο έκαναν λόγο για μια γυναίκα που της έμοιαζε και κινείτο στους άστεγους της ίδιας περιοχής.

Χθες εθελοντές της εκπομπής έψαξαν στο κέντρο της πόλης, στον επιβατικό σταθμό του ΟΣΕ και σε μέρη όπου βρίσκουν καταφύγιο άστεγοι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η κόρη της που ζει στο Λονδίνο παρακολουθούσε τη ζωντανή έρευνα μέσω σύνδεσης με Skype.