Skip to main content

Θεσσσαλονίκη: Αγνοείται ηλικιωμένος στην περιοχή της Βόλβης(φωτο)

Τα ίχνη του ηλικιωμένου χάθηκαν από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας - Ο 71χρονος πάσχει από Αλτσχάιμερ και το βραχιόλι-gps έχασε το σήμα του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού ενός ηλικιωμένου περιμετρικά της λίμνης Βόλβης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας

Σύμφωνα με το lagadas.net, ο αγνοούμενος άνδρας ηλικίας 71 ετών ονομάζεται Βλαδίμηρος Πιλαβίδης και κατοικεί στη Χρυσαυγή Λαγκαδά. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες ανεύρεσης του αγνοούμενου, όπου συμμετέχουν μονάδες της Αστυνομίας, ΕΜΑΚ, ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά, Πυροσβεστικής και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, ενώ υποβλήθηκε αίτημα και για χρήση ειδικού σκύλου έρευνας αγνοούμενων.

Ακόμη, συμμετέχουν με χρήση drone, εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, καθώς ο ηλικιωμένος φορούσε βραχιόλι-gps, το οποίο εξέπεμψε σήμα τελευταία φορά χθες το βράδυ από συγκεκριμένη δύσβατη περιοχή, γεμάτη καλάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του, Χρήστος Ράμμος, στη Voria.gr, εάν ο ηλικιωμένος δεν βρεθεί ούτε σήμερα, η επιχείρηση θα ενισχυθεί με περισσότερα drone αύριο.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά τηλ. 23940 22222.