Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν υπαλλήλους για τη φωτιά στον χώρο φύλαξης ογκωδών στον Εύοσμο

Αντιδήμαρχος του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου καταγγέλλει πως άγνωστοι απείλησαν δημοτικούς υπαλλήλους που βρίσκονταν στον χώρο εναπόθεσης μπαζών

Περίεργη τροπή παίρνει η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον χώρο προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών και μπαζών του δήμου Ευόσμου-Κορδελιού άνωθεν του Περιφερειακού.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά σε χωματερή με ογκώδη στον Εύοσμο (φωτο+vid)

Σύμφωνα με καταγγελία του αρμόδιου αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστου Δεμερτζή, λίγες ημέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου, υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου που βρίσκονταν στο σημείο καθώς ακριβώς δίπλα είναι το εργοτάξιο της υπηρεσίας καθαριότητας δέχθηκαν απειλές.

«Τρεις υπάλληλοι του δήμου είχαν δεχτεί απειλές από άτομα σε διερχόμενο αυτοκίνητο που είπαν χαρακτηριστικά "τώρα που θα καεί θα κλαίτε". Οι υπάλληλοι κράτησαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου και ειδοποιήθηκε η δημοτική αστυνομία, όπου και αναφέρθηκε το συμβάν και δώσαμε εντολή να γίνονται περιπολίες στο σημείο, αλλά φυσικά τέτοιες ώρες η υπηρεσία δεν λειτουργεί» ανέφερε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος.

Το συμβάν χειρίζεται πλέον το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.