Skip to main content

Άγνωστοι έσκισαν πανό της Λαϊκής Ενότητας στον δήμο Παύλου Μελά (φωτο)

Λειτουργώντας ακόμη μια φορά ως παρακράτος, κατακομμάτιασαν, και μάλιστα με μαχαίρι, το πανό, καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα.

Άγνωστοι βανδάλισαν με μαχαίρι πανό της Λαϊκής Ενότητας που είχα αναρτηθεί στον δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει η ΛΑΕ, αποδίδοντας την πράξη σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Ακόμη και χθες, παρά τις δημόσιες καταγγελίες μας, τα μέλη της Χ.Α., θρασύδειλοι και αμετανόητοι ως προς τις μεθόδους τους, αλλά και ως προς τον πολιτικό τους βασικό αντίπαλο, τη Λαϊκή Ενότητα, που αντιμάχεται το φασισμό και τα μνημόνια, λειτουργώντας ακόμη μια φορά ως παρακράτος, κατακομμάτιασαν, και μάλιστα με μαχαίρι, το πανό της Λαϊκής Ενότητας στο Δήμο Π. Μελά, το οποίο είχαν αναρτήσει και πάλι τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα και καταλήγει:

«Η καταδίκη τους από τους συμπολίτες μας στις αυριανές κάλπες, και η ενίσχυση της Λαϊκής Ενότητας, θα είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στο φασισμό, αφού επί τόσα χρόνια, η δίκη της Χ.Α., με σοβαρές ευθύνες της πολιτείας, δεν έχει τελειώσει».