Skip to main content

Αγωγή από Σιαμπάνη κατά ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Γκαγκάτση - Ζητεί αποζημίωση 250.000 ευρώ

Ο τερματοφύλακας του Άρη κατέθεσε αγωγή εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση - Τι σχολιάζει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και οι κινήσεις της.

Σε αγωγή ενάντια εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του αντιπροέδρου της Μάκη Γκάγκατση ζητώντας αποζημίωση 250.000 ευρώ προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης.

Τη συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του Σιαμπάνη τη σχολίασαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου επισημαίνοντας πως γίνεται μία ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επίσης τονίζεται από την μεριά του ΠΑΟΚ πως ετοιμάζει... εκπλήξεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στον ΠΑΟΚ για την αγωγή του Σιαμπάνη: «Όλως τυχαίως, μια μέρα πριν το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την... Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000€. Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη.
 
Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.
 
Να μείνουν συντονισμένοι».