Skip to main content

Παπαθανασάκης: Αγωγή Ρέμου κατά Ηρακλή - Διαψεύδει ο τραγουδιστής

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρών πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αξιώνει μέσω της δικαστικής οδού 1,5 εκατ. ευρώ, αποκάλυψε ο Σπ. Παπαθανασάκης

Αγωγή εναντίον της ΠΑΕ Ηρακλής, διεκδικώντας ποσό ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, κατέθεσε ο Αντώνης Ρέμος, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Γηραιού, Σπύρος Παπαθανασάκης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανασάκη, ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρών πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αξιώνει μέσω της δικαστικής οδού το ανωτέρω ποσό, καθώς θεωρεί ότι η σημερινή εταιρεία είναι συνέχεια της παλιάς. 

«Ζητώ τη στήριξη του κόσμου διότι τα προβλήματα είναι πολλά και κάθε μέρα μας χτυπούν απο παντού με παλιά χρέη. Εγώ ήρθα για να εξυγιάνω και να καθαρίσω την ομάδα κι ενώ έχω βάλει πολλά προσωπικα χρήματα σχεδόν καθημερινά βρίσκω κι ένα νέο εμπόδιο από το παρελθόν», σημείωσε ο ισχυρός άνδρας του Γηραιού.

 

Διαψεύδει η πλευρά Ρέμου

 

Αμέσως μετά τη δήλωση του κ. Παπαθανασάκη, θέση για το ζήτημα πήρε η δικηγόρος του διάσημου τραγουδιστή, Χριστίνα Παναγουλέα, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του σημερινού ισχυρού άνδρα των «κυανολεύκων».

«Είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή», αναφέρει η ίδια, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Παναγουλέα:

«Το δημοσίευμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με δήθεν αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει ασκήσει ο Αντώνης Ρέμος κατά της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, ο Αντώνης Ρέμος είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή, αμυνόμενος στα δικαστήρια, χωρίς να έχει στραφεί ποτέ ο ίδιος κατά οποιασδήποτε μελλοντικής ή προηγούμενης διοίκησης, παρότι θα μπορούσε.

Ας αναλάβει λοιπόν καθένας το μερίδιο ευθύνης του, της Πολιτείας συμπεριλαμβανομένης κι ας επωμιστεί τα όσα του αναλογούν, χωρίς να ψάχνει άλλοθι μεταθέτοντας ευθύνες και υποχρεώσεις».