Skip to main content

Αγώνας Motocross - Πατέρας 27χρονου: Κρατούσα το κεφάλι του για να μην χάνει αίμα (vid)

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του πατέρα του 27χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά χθες κατά τη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.

Έναν εφιάλτη ζουν το τελευταίο 24ωρο οι οικογένειες των δύο νέων ανθρώπων, που τραυματίστηκαν στο σοβαρό ατύχημα που συνέβη στην πίστα Μotocross, στα Γιαννιτσά το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο 16χρονος και ο 27χρονος νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” και η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Και οι δύο φέρουν τραύματα στο κεφάλι.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, ο πατέρας του 27χρονου τραυματία ξέσπασε σε κλάματα. Εμφανώς συντετριμμένος, ο Βασίλης Γεωργαντάς περιέγραψε το πώς τραυματίστηκε ο γιος του, έπειτα από το ατύχημα που έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου τραυματία

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του, απάντησε πως “είναι πολύ δύσκολο, δεν έχουμε πολλές ελπίδες”. ¨Ακόμη είναι σε κώμα το παιδί. Το χειρουργείο κράτησε όλη τη νύχτα, σήμερα το μεσημέρι που είχαμε ενημέρωση, δεν επανήλθε το παιδί… Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά είναι πολύ δύσκολα”, είπε ο πατέρας του 27χρονου και εξήγησε ότι ο γιος του έχει χτυπήσει μόνο στο κεφάλι. “Δεν τον χτύπησε η μοτοσικλέτα, τον χτύπησε το σίδερο”, πρόσθεσε.

Ο ίδιος βρισκόταν στην απέναντι πλευρά από εκεί που συνέβη το ατύχημα. Όταν άκουσε τις φωνές, είδε πως ο γιος του ήταν πεσμένος στο έδαφος. Η περιγραφή του συγκλονίζει. “Όταν άκουσα τις φωνές και γύρισα προς τα εκεί, είδα ότι κάτω ήταν ο γιος μου… Δεν είχε τις αισθήσεις του, ήταν μία κυρία που προσπαθούσε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, δεν ξέρω ποια ήταν.

Και μετά τον πήρα αγκαλιά, ήρθαν τα ασθενοφόρα… Δεν υπήρχε δεύτερος γιατρός για το άλλο ασθενοφόρο και τον κρατούσα εγώ αγκαλιά μέχρι το νοσοκομείο. Και κρατούσα το τραύμα του για να μην χάνει πολύ αίμα στο κεφάλι”.

“Να μην το ζήσει κανείς αυτό το πράγμα. Όλοι να ανάψουν ένα κεράκι, να κάνουν προσευχή”, είπε ο πατέρας του 27χρονου, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πηγή φωτογραφίας: Motomag