Skip to main content

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας σήμερα στο δημοτικό άλσος Συκεών

Η διαδρομή εντός του Δημοτικού Άλσους είναι 1.870 μ., αγώνας cross country-XCC, και είναι πλήρως σηματοδοτημένη. Δείτε το πρόγραμμα

Σε ένα μεγάλο σιρκουί θα μετατραπεί σήμερα το Δημοτικό Άλσος Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπου θα φιλοξενηθεί ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας.

Πρόκειται για τον Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.) στις κατηγορίες παίδων, παμπαίδων, κορασίδων, παγκορασίδων και μίνι. Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Αυτός, ο «παράδεισος», λοιπόν, στα χαραγμένα μονοπάτια-διαδρομές, θα αποτελέσει από τις 9 το πρωί έως τις 2 μ.μ., τον μαγνήτη για δεκάδες ποδηλάτες διαφόρων ηλικιών, αλλά και εκατοντάδες φίλους του ποδηλάτου.

Η διαδρομή εντός του Δημοτικού Άλσους είναι 1.870 μ., αγώνας cross country-XCC, και είναι πλήρως σηματοδοτημένη. Θα υπάρχει ένας σταθμός υδροδοσίας στο χώρο της αφετηρίας, ενώ παρούσες θα είναι και ομάδες εθελοντών για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

9-10 π.μ.: Εγγραφές αθλητών

9.30-10 π.μ.: ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Ενημέρωση των ομάδων από τον Αλυτάρχη για τις στροφές που θα διανύσει η κάθε κατηγορία

10.30 π.μ.: Εκκίνηση Παίδων

11.30 π.μ.: Εκκίνηση Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων

12.15 μ.μ.: Εκκίνηση Μίνι Μεγάλα

12.45 μ.μ.: Εκκίνηση Μίνι Μικρά

1-1.30 μ.μ.: Απονομές