Skip to main content

Αγωνία για 86χρονο που αγνοείται εδώ και 5 ημέρες σε χωριό των Σερρών

Αναχώρησε με το τρακτέρ του για γεωργικές δουλειές την περασμένη Τρίτη και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν - Drones και πεζοπόρα τμήματα στις αναζητήσεις

Ώρες αγωνίας βιώνει από το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου η οικογένεια ενός 86χρονου άνδρα, που αγνοείται στη Βέργη Σερρών, στον δήμο Βισαλτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η εξαφάνιση του ηλικιωμένου δηλώθηκε στο ΑΤ Νιγρίτας χθες το μεσημέρι από τον γαμπρό του, αλλά αγνοείται εδώ και 5 ημέρες. Σύμφωνα με τον συγγενή, ο πεθερός του την Τρίτη αναχώρησε με το τρακτέρ του για γεωργικές δουλειές και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Όπως μεταδίδει το Infonews24, σήμερα θα βρεθούν στην περιοχή πεζοπόρα τμήματα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου. Οι έρευνες θα γίνουν στην ευρύτερη αγροτική περιοχή, ενώ ο ΟΦΚΑΘ εκτός από τα πεζοπόρα τμήματα, θα «επιστρατεύσει» και τα drones που διαθέτει. Η συμβολή του ΟΦΚΑΘ στις έρευνες θεωρείται κρίσιμης και ζωτικής σημασίας, λόγω και της εμπειρίας και των μηχανημάτων που διαθέτει και για αυτό τον λόγο εξάλλου ζητήθηκε η συμβολή τους από την Ασφάλεια Σερρών.