Skip to main content

Αγωνία με το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή

Οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο κόσμος των κυανολεύκων προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον μεταπείσουν ώστε να παραμείνει στον πάγκο του Γηραιού.

Ρεπό παραχώρησε στους παίκτες του για σήμερα, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, σε σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε στην ψυχοσύνθεση του Κιλκισιώτη προπονητή κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ήταν το ξέσπασμά του μετά την απόφαση του διαιτητή Κύζα να μην καταλογίσει πέναλτι στη φάση του 81ου λεπτού σε μαρκάρισμα του Κίτσιου στον Κυριακίδη, καθώς με κίνηση που θύμισε καρατέκα, χτύπησε με δυνατή κλωτσιά τον πάγκο του.

Πλέον το βάρος της σημερινής ημέρας, αν μη τι άλλο πέφτει πάνω στον Παπαδόπουλο και το τι θα πράξει, σχετικά με το θέμα της παραίτησής του ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι η απόφασή του «δεν γίνεται αποδεκτή».

Σύμφωνα με το Blue Arena, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ο κόσμος προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον μεταπείσουν και άπαντες ευελπιστούν ο 45χρονος τεχνικός να δώσει το «παρών» στην αυριανή προπόνηση.