Skip to main content

Αγορές με click away από τις 18 Δεκεμβρίου στα καταστήματα της Lidl

Η Lidl ανακοινώνει την εφαρμογή της μεθόδου click away για τις αγορές των καταναλωτών σε διαρκή αγαθά (non food προϊόντα).

Με τη μέθοδο του Click Away από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές διαρκών αγαθών (Νon Food) από το κατάστημα Lidl για απλή, γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση.

Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή το Lidl app.

Στη συνέχεια, καλώντας από σταθερό στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Ελλάς στο τηλέφωνο 800 111 3333 (χωρίς χρέωση, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00–18:00) μπορούν να ενημερώνουν για τα προϊόντα που επιθυμούν να παραγγείλουν, αναφέροντας την περιγραφή και τον κωδικό τους καθώς και το κατάστημα παραλαβής.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας, όπως αναφέρει η εταιρεία, θα γίνεται μέσω SMS που θα αναφέρει την ημέρα και ώρα παραλαβής, ώστε οι καταναλωτές να προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο Click Away Σημείο Παραλαβής Παραγγελιών εξωτερικά του καταστήματος και να παραλάβουν την παραγγελία τους, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

«Η Lidl Ελλάς, όπως πάντα, παραμένει και σε αυτές τις γιορτές δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα καταναλωτή, προσαρμοζόμενη με αμεσότητα και ευελιξία στις νέες συνθήκες, με στόχο την άρτια και ασφαλή εξυπηρέτησή τους» σημειώνει η εταιρεία.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
lidl-hellas.gr/click-away
corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr
twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/user/lidlhellas