Skip to main content

Αγρίνιο: 14χρονη έχασε τις αισθήσεις της από την κατανάλωση αλκοόλ σε προαύλιο σχολείου

Σε οξεία μέθη διαπιστώθηκε ότι τελούσε μία 14χρονη στο Αγρίνιο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου - Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις σε προαύλιο σχολείου

Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Αγρίνιο. Πρόκειται για ένα 14χρονο κορίτσι, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου, όπου είχε βρεθεί νωρίτερα με συνομήλικους της.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο, όπως μεταφέρει η ertnews. Χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, για να ανοίξει την πόρτα του σχολείου, που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την ανήλικη, και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε πως τελούσε σε οξεία μέθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από νοσηλεία, η υγεία της έχει βελτιωθεί και δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με την διενέργεια προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου που σχημάτισε ήδη δικογραφία και θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα.