Skip to main content

Αγρίνιο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού (video)

Αρκετοί οπαδοί του «Δικεφάλου», παρά την απαγόρευση, βρίσκονται στο Αγρίνιο και συγκρούστηκαν νωρίτερα με τους αντίστοιχους του «Τίτορμου».

Πολύ σοβαρά επεισόδια πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα στη Μητρόπολη Αγρινίου με συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, πολύ κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το «Agriniopress», προηγήθηκαν αντεγκλήσεις μεταξύ οπαδών και ακολούθησαν σοβαρές συμπλοκές ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα τραυματία και ζημιές σε καταστήματα.

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του «Δικεφάλου» στο Αγρίνιο, είτε μαζικά είτε μεμονωμένα, εκατοντάδες φίλοι των «ασπρόμαυρων» βρίσκονται σήμερα στην πόλη για τον απογευματινό αγώνα Παναιτωλικός –ΠΑΟΚ

Αρκετά άτομα που φορούσαν ρούχα με τα διακριτικά της ομάδας τους, βρίσκονταν πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Δημοκρατίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όταν τους προσέγγισαν οι αστυνομικοί προκειμένου να τους προσαγάγουν, δημιουργήθηκε κλίμα έντασης.

Τελικά σημειώθηκαν προληπτικά κάποιες προσαγωγές, που αναμένεται να γίνουν περισσότερες τις επόμενες ώρες, μιας και πληροφορίες του «agriniopress» , θέλουν εκατοντάδες οπαδούς, μετακινούμενους με βανάκια, να προσπαθούν να προσεγγίσουν αυτή την ώρα την πόλη.

Κλιμάκια της αστυνομίας βρίσκονται σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού, προκειμένου να αποτρέψουν την μαζική προσέλευση, πράγμα που αποδεικνύεται δύσκολο.

Η αστυνομία προσπαθεί να παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις των οπαδών και να αποφευχθούν οι εντάσεις. Γεγονός είναι πάντως πως αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται ήδη στην πόλη, παρά τη σχετική αποτροπή και από την ίδια τη διοίκηση της ομάδας τους.