Skip to main content

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο με θύμα μια 21χρονη φοιτήτρια

Η άτυχη 21χρονη κοπέλα από το Διδυμότειχο, στην οποία ανήκει το πτώμα σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες για την υπόθεση της σορού νεαρής κοπέλας που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, καθώς όπως όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο, στην οποία ανήκει το πτώμα, σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί προκαλώντας προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους την γνώριζαν.

Η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία.