Skip to main content

Αγροτικός Αστέρας: Στην αντεπίθεση ο Ηλίας Θεοδωρίδης

Ο ισχυρός άνδρας των «σταχυοφόρων» δήλωσε πως θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέντευξη Τύπου για να λάμψει η αλήθεια με αποδείξεις

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ηλίας Θεοδωρίδης κάνοντας λόγο για αχαριστία και αγένεια αναφορικά με την απάντηση του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα στην ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα των «σταχυοφόρων» με την οποία επιθυμεί να πάρει την ομάδα μακριά από το «Δημήτρης Κοντικάκης» του Ευόσμου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Διαβάζοντας την ανυπόγραφη ανακοίνωση – απάντηση της «διοίκησης» του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία «Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου Π.Μ.Α.Σ. και διακριτικό τίτλο

Αγροτικός Αστέρας Υποδομή» σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας και όχι σε επίσημη θέση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και αμφιβάλλοντας εάν βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ., ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 θέλω να επισημάνω τα εξής: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχαρίστου».

Το μόνο που θέλω να παρατηρήσω προς το παρών είναι πως αποτελεί εντελώς απαράδεκτο, «ειρωνικό», και αποτελεί μνημείο «αχαριστίας» και «αγένειας» το ύφος στο οποίο έχει γραφτεί η από 31/5, επιστολή που στάλθηκε στον τύπο.

Επειδή τα γραπτά μένουν στις 12/6 και ώρα 12.00 σε μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του σταδίου «Δ. Κοντικάκης» θα λάμψει η αλήθεια με αποδείξεις».