Skip to main content

Αηδονόπουλος: Καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα Ταχιάου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως η παράταξή του δεν χρειάστηκε χρίσματα από κανέναν, «έχει το χρίσμα της κοινωνίας».

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου με το χρίσμα της ΝΔ, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφων.

«Ως ο υποψήφιος που ανακοίνωσε πρώτος απ’ όλους χρονικά, τον περασμένο Απρίλιο, την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, καλωσορίζω όλες τις μετέπειτα υποψηφιότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αηδονόπουλος.

Και συνέχισε: «Εμείς δεν κάνουμε πίσω και συνεχίζουμε κανονικά. Δεν επιδιώξαμε κομματικά χρίσματα, γιατί τα πεζοδρόμια τα πατούν όλοι και τους κάδους τους θέλουν καθαρούς και οι δεξιοί και οι κεντρώοι και οι αριστεροί, αλλά έχουμε το χρίσμα της κοινωνίας».

«Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε προεκλογικά με κανέναν, είναι δεδομένη η μετεκλογική συνεργασία μας με όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη. Προϋπόθεση όμως για μετεκλογική συνεργασία με τον καθένα είναι η κόσμια προεκλογική εκστρατεία με θέσεις ουσίας» κατέληξε ο κ. Αηδονόπουλος.