Skip to main content

Αηδονόπουλος: Κοινωνική πολιτική, χωρίς πολιτικά χρίσματα

O κ. Αηδονόπουλος σημείωσε πως το τελευταίο εξάμηνο, μετά την παρουσίαση της παράταξης, ο συνδυασμός συνέχισε με καταγραφές των προβλημάτων.

Την επίλυση των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης με πρόσημο την κοινωνική πολιτική και χωρίς πολιτικά χρίσματα υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Συνέργεια, πρώτα η πόλη μας», Χάρης Αηδονόπουλος.

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, ο κ. Αηδονόπουλος σημείωσε πως το τελευταίο εξάμηνο, μετά την παρουσίαση της παράταξης, ο συνδυασμός συνέχισε με καταγραφές των προβλημάτων και τον εμπλουτισμό της παράταξης «με υποψήφιες και υποψήφιους από όλη την πόλη, όλα τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα, χωρίς κομματικά χρίσματα που δεν έχουν θέση στον δήμο».

Αναφορικά με τα προβλήματα της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος επεσήμανε πως «η καθαριότητα, η ευνομία και η ευταξία είναι κάτι που στην πόλη μας έχει ξεχαστεί» και πρόσθεσε πως σε κάθε δήμο, η καθαριότητα και τα πεζοδρόμια είναι θέματα που αφορούν όλους τους πολίτες, ασχέτως κομματικής πεποίθησης.

«Συνεχίζουμε σήμερα, την πρώτη μας συνέντευξη, στην πλατεία Άθωνος, μία περιοχή που αν κοιτάξετε δεξιά και αριστερά είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, δυστυχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ανικανότητα κάποιων αλλά και στην οικονομική κρίση».

Για τη στελέχωση της παράταξης, δήλωσε πως ο συνδυασμός είναι σχεδόν έτοιμος καθώς απομένουν μερικές κενές θέσεις σε τοπικές κοινότητες. «Αυτό που έχει σημασία είναι να γυρνάμε την πόλη, διότι αφ υψηλού τα προβλήματα δεν θεωρούνται και δε λύνονται» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Τέλος, θέτοντας ως προτεραιότητες την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό σε σχέση με την ιστορία, το περιβάλλον καθώς και την ποιότητα ζωής, ο κ. Αηδονόπουλος κατέληξε: «με "συνέργεια" προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, πρώτα στην πόλη μας, γιατί τα οράματα και οι μεγάλες ιδέες υπάρχουν, αρκεί να συμμαζέψουμε το σπίτι μας».