Skip to main content

Αισιόδοξη για το θεσμό της Περιφέρειας η Λιονή

Αισιόδοξη για την πορεία του νέου θεσμού της αιρετής περιφέρειας δηλώνει η απερχόμενη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή σε γραπτή της δήλωση.
Αισιόδοξη για την πορεία του νέου θεσμού της αιρετής περιφέρειας δηλώνει η απερχόμενη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή, σε γραπτή της δήλωση.

«Ως η τελευταία διορισμένη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εύχομαι το αύριο αυτού του ευλογημένου τόπου να είναι το καλύτερο δυνατό και οι κάτοικοί του να βιώσουν μια καλύτερη καθημερινότητα. Εύχομαι καλή επιτυχία στις νέες διοικήσεις, τόσο της αιρετής Περιφέρειας όσο και της αποκεντρωμένης διοίκησης, παραδίδοντας έναν οργανισμό με σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό, με οργάνωση και με μεγάλες ικανότητες, άξιο να συνεισφέρει στη λειτουργία των νέων διοικητικών δομών» αναφέρει στην επιστολή της.

Η κ. Λιονή αναφέρει ότι από τη θέση που υπηρέτησε τον τελευταίο χρόνο προσπάθησε να προσφέρει όλες της τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο.

«Ύστερα από περίπου ένα χρόνο παραμονής μου στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, τους φορείς και τις Αρχές των επτά νομών, για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστούν μαζί μου και να δώσουμε από κοινού τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο» τονίζει.

Σημειώνει, εξάλλου, ότι η ίδια θα υπηρετήσει τους νέους θεσμούς από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, αφού ο λαός της Κρήτης την τίμησε με την εντολή του.