Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΑΪΤΟΡ: ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ο Ισπανός εξήγησε ότι η κίνησή του αφορά τον πανηγυρισμό του Ζεράρντ Ντεουλοφέου και μάλιστα πόσταρε και την σχετική φωτογραφία.

Ο εξτρέμ του Παναθναϊκού Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα πήρε θέση μέσω των social media για τον πανηγυρισμό του στον τελικό του Κυπέλλου που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς και την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Αϊτόρ σημείωσε κατηγορηματικά πως δεν έκανε καμία προσβλητική χειρονομία. Επίσης, εξήγησε ότι η κίνησή του αφορά τον πανηγυρισμό του Ζεράρντ Ντεουλοφέου και μάλιστα πόσταρε και την σχετική φωτογραφία.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο παίκτης του Παναθηναϊκού:

«Σχετικά με τις πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζεράρντ Ντεολοφέρου, συνάδελφος τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο.

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μία τόσο σημαντική ημέρα για μένα να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πως δημιουργείται φωτιά βασισμένη σε ψέματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον σύλλογό μου και για εμένα και δεν θέλησα να προσβάλλω την ευαισθησία κανενός.

Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω πάντοτε σεβαστεί το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ