Skip to main content

Αιχμές Μπόλαρη για Ψωμιάδη

Τις επαφές του με υποψήφιους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του άρχισε ήδη ο Μ. Μπόλαρης.
Της Χρύσας Κυριακού


Αιχμές για τον συνυποψήφιό του Παν. Ψωμιάδη άφησε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Μπόλαρης μιλώντας με δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια φιλικής συνάντησης. «Θα έχουμε νοοτροπία εικόνας και σόου ή θα έχουμε νοοτροπία μάχης για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου; Θα μείνουμε στο παρελθόν, σε νοοτροπίες του φαίνεσθαι ή θα κατανοήσουμε ότι πρέπει να στηριχθεί ο θεσμός του Καλλικράτη», διερωτήθηκε ο κ. Μπόλαρης.

Οι πολίτες θα κρίνουν ποιος είναι κατάλληλος και ποιος όχι, σημείωσε ο κ. Μπόλαρης, τονίζοντας παράλληλα ότι εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον υποψήφιο της ΝΔ. «Έχουμε ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο και όραμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ  άρχισε ήδη τις επαφές με υποψήφιους που ενδέχεται να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το θέμα. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε ότι ευθύνη  της αιρετής περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι να παλεύει για την ανάπτυξη του τόπου, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους πολίτες και χαρακτήρισε λάθος το ενδεχόμενο μερίδα των ψηφοφόρων να ψηφίσει στις προσεχείς εκλογές με κριτήριο το Μνημόνιο.