Skip to main content

Άκαρπες οι έρευνες για 57χρονο ψαρά που αγνοείται από το πρωί στη Θάσο

Τέσσερα περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποίησαν έρευνες από ξηράς, ενώ απογειώθηκαν πυροσβεστικό αεροσκάφος και ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός 57χρονου ψαρά στην περιοχή της Θάσου διενεργεί από το πρωί το λιμενικό, ωστόσο μέχρι στιγμής οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για περιστατικό αγνοούμενου 57χρονου αλιέα, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του, είχε αποπλεύσει με το Ε/Π-Α/Κ ''ΚΑΛΙΝΚΑ'' Λ.Κ. 805 από το λιμένα ν. Θάσου, μεσημβρινές ώρες χθες, για διενέργεια αλιείας και έκτοτε αγνοείται.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της ν. Θάσου από πέντε (05) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς επίσης και από ικανό αριθμό επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αλιευτικών σκαφών.

Παράλληλα, τέσσερα (04) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποίησαν έρευνες από ξηράς, ενώ απογειώθηκαν πυροσβεστικό αεροσκάφος και ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις πρόκειται να γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.