Skip to main content

Άκαρπες οι έρευνες για τον 43χρονο ψαρά-Συνεχίζεται η επιχείρηση στον Στρυμονικό

Οι έρευνες για τον 43χρονο συνεχίζονται και σήμερα με τέσσερα περιπολικά του λιμενικού σώματος, ένα ελικόπτερο Super Puma και ένα ιδιωτικό σκάφος

Άκαρπες απέβησαν έως αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου αλιέα, ο οποίος αγνοείται από χθες όταν ανατράπηκε το σκάφος του έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης, κοντά στις εκβολές του Στρυμόνα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με τέσσερα περιπολικά του λιμενικού σώματος, ένα ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ιδιωτικό σκάφος.

Ο αλιέας που κατά πληροφορίες κατάγεται από την Ιερισσό Χαλκιδικής βγήκε στα ανοιχτά από το λιμανάκι των Κερδυλλίων το πρωί της Τετάρτης μαζί με τη γυναίκα του. 

Αργά χθες το μεσημέρι το σκάφος του 43χρονου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανατράπηκε έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης.

Η γυναίκα του, η οποία τον συνόδευε και επέβαινε στο σκάφος, κατάφερε να σωθεί από την ανατροπή που έγινε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι και βγήκε στην ακτή φορώντας σωσίβιο ώστε να ειδοποιήσει για βοήθεια. Στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι εκτός κινδύνου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δυνάμεις του Λιμενικού είχαν ανταπτύξει θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.