Skip to main content

Χαλκιδική: Άκαρπες και οι σημερινές έρευνες για τον 28χρονο Μάρτιν - Προς εξιτήριο ο Ιβάν

Παραμένουν άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο κολυμβητή - Κατάκοπος ο Ιβάν, αλλά πιθανότατα αύριο θα πάρει εξιτήριο από το Παπανικολάου

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον άτυχο 28χρονο τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία, τον Μάρτιν, που παρασύρθηκε μαζί με την παρέα του από τα ισχυρά ρεύματα της θάλασσας το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Μύτη στο Ποσείδι της Χαλκιδικής.

Οι έρευνες, οι οποίες ξεκίνησαν για τρίτη μέρα με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίστηκαν μέχρι το απόγευμα από ένα περιπολικό του Λιμενικού και δύο παραπλέοντα πλοία, ωστόσο δεν εντόπισαν τον 28χρονο κολυμβητή, για την τύχη του οποίου οι ελπίδες έχουν συρρικνωθεί δραματικά.

Κατάκοπος ο Ιβάν, αλλά πιθανότατα παίρνει εξιτήριο

Σε ό,τι αφορά τον διασωθέντα φίλο του, Ιβάν, μετά την οδύσσεια της περιπλάνησης επί 19 ώρες στη θάλασσα στα ανοιχτά της Κασσάνδρας, παραμένει και σήμερα νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όντας σε καλή κατάσταση. Ο 30χρονος είναι αρκετά ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που έζησε. Ωστόσο, αύριο αναμένεται να αποφασίσουν οι γιατροί για το αν θα λάβει εξιτήριο και θα μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα του και το σπίτι του.

Διαβάστε - Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο!

Ο 28χρονος Μάρτιν, ο 25χρονος Βασίλ και ο 30χρονος Ιβάν επισκέφθηκαν για διακοπές τη Χαλκιδική ερχόμενοι από τη Βόρεια Μακεδονία και συγκεκριμένα από την πόλη των Σκοπίων, ώστε να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια του Ιβάν. Ένα πάρτι γενεθλίων, όμως, που τελικά πήρε δραματική τροπή όταν αποφάσισαν να βουτήξουν στη γνωστή αμμόγλωσα στο Ποσείδι.