Skip to main content

Ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού η κλαδική έκθεση FOOD & LIFE 2020

Ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2020, του Μονάχου

Ακυρώνεται, λόγω της πανδημικής κρίσης, η Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2020, στην οποία η εταιρεία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, προγραμμάτιζε τη διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι δυσμενείς εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων στη Γερμανία και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, οδήγησαν τους διοργανωτές στην ανωτέρω απόφαση.

H επόμενη FOOD & LIFE θα λάβει χώρα στις 01. – 05.12.2021, όπου η εταιρεία K.L.Ni Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ανασχεδιάζει το πλάνο της για να υποστηρίξει τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου, με σκοπό την εξωστρέφεια των εγχώριων επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την FOOD & LIFE να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.food-life.com.