Skip to main content

Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες επισκέψεις Αυγενάκη σε Κορωπί - Σπάτα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέδρασε χαρακτηρίζοντας «μη ευπρόσδεκτο» στις προπονητικές εγκαταστάσεις της τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες για σήμερα επισκέψεις του Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, σε Κορωπί και Σπάτα αντίστοιχα, όπως αναφέρεται σε ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι εν λόγω επισκέψεις είχαν προαναγγελθεί χθες, προκαλώντας όμως την αντίδραση των «πρασίνων», οι οποίοι χαρακτήρισαν «μη ευπρόσδεκτο» στις εγκαταστάσεις τους τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η θέση του υφυπουργείου, όπως εκφράστηκε μέσω του εκπροσώπου Τύπου, είναι η εξής: «Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά και απαραίτητη για την αθλητική οικογένεια. Απαιτητική και ως διαδικασία. Δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και άλλες ενέργειες. Είναι δουλειά ουσίας και μεγάλης ευθύνης. Ευχαριστούμε την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας. Με την καθοδήγησή της λειτουργούμε με περισσότερη σιγουριά περπατώντας στα αχαρτογράφητα μονοπάτια του κορωνοιού».