Skip to main content

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το γυάλινο περίπτερο στη Νέα Παραλία

Την οριστική ακύρωση του διαγωνισμού αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς αποσύρθηκε ο τέταρτος ενδιαφερόμενος.

Την οριστική ακύρωση του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του γυάλινου περιπτέρου στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία, αποφάσισε πριν από λίγο η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης. Η ακύρωση κρίθηκε υποχρεωτική καθώς απεσύρθη ο τέταρτος από τους ενδιαφερόμενους που είχαν απομείνει. Είχε προηγηθεί η απόρριψη των προσφορών των τριών πρώτων, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο τέταρτος απέσυρε σήμερα την προσφορά του λέγοντας πως δεν διαθέτει την αναγκαία εγγυητική επιστολή καθώς ο εγγυοδότης ανακάλεσε την υπογραφή του. Κατόπιν αυτού η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει στη ματαίωση του διαγωνισμού και στην επανάληψή του με τους ίδιους ακριβώς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είχε ματαιωθεί και ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του περιπτέρου στον Κήπο των Εποχών καθώς είχε εμφανιστεί μόνον ένας ενδιαφερόμενος ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργος Αβαρλής, δεν είχε καν υποβάλει φορολογική δήλωση ενώ δεν είχε καταθέσει και το πιστοποιητικό εγγραφής στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.