Skip to main content

Ακόμα 69 θάνατοι από κορωνοϊό στην Ολλανδία-335 νέα κρούσματα

Οι αρμόδιες αρχές τονίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός των περιστατικών είναι πιθανόν μεγαλύτερος, καθώς διαγνωστικό τεστ δεν έχει γίνει σε όλους.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ολλανδία αυξήθηκε κατά 335 στα 40.471, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές της χώρας.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας ανέφερε 69 νέους θανάτους, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των θανάτων στους 5.056.

Οι αρμόδιες αρχές τονίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός των περιστατικών είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερος, καθώς το διαγνωστικό τεστ δεν έχει γίνει σε όλους τους ασθενείς, με υποψία μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

Διαγνωστικά τεστ για όσους εισέρχονται στην Αυστρία θα πραγματοποιούνται από αύριο στο αεροδρόμιο της Βιέννης

Στο αεροδρόμιο της Βιέννης θα υπάρχει από αύριο, η δυνατότητα πραγματοποίησης διαγνωστικών τεστ, επί τόπου, ώστε οι επιβάτες που εισέρχονται στην Αυστρία να αποφεύγουν την καραντίνα των 14 ημερών.

Οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο υποχρεούνται να έχουν ένα πιστοποιητικό υγείας, το οποίο πιστοποιεί ότι είναι αρνητικοί στον κορονοϊό, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα ενός διαγνωστικού τεστ, που δεν πρέπει να είναι προγενέστερο των τεσσάρων ημερών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση εισέρχονται σε καραντίνα.