Skip to main content

Ακόμα είναι μέσα ο Ξενιάδης

Χθες το πρωί βγήκε η είδηση για την κράτηση του Βασίλη Ξενιάδη από τις αστυνομικές αρχές και ότι αφέθηκε ελεύθερος. Σήμερα ο πρωί όμως φέρεται ο υποψήφιος επενδυτής της ΑΕΚ να κρατείται ακόμα

Οπως αποκαλύπτεται από το ρεπορτάζ, έχει βγει διαταγή για μεταφορά του Bασίλη Ξενιάδη στις φυλακές Γρεβενών! Μάχη δίνουν οι δικηγόροι του επενδυτή που ακόμα κρατείται.

Οπως αποκαλύφθηκε από το βράδυ, ο Ξενιάδης βρίσκεται ακόμα στα χέρια των Αρχών για παλαιότερα χρέη μετά τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του για οφειλές.

Παρά τα όσα κυκλοφόρησαν από χθες και προέρχονται κυρίως από την πλευρά του Ξενιάδη ο υποψήφιος επενδυτής για την ΑΕΚ δεν έχει αφεθεί ελεύθερος και πέρασε όλο το βράδυ της Τρίτης στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά.

 Xθες το μεσημέρι ο Ξενιάδης πήγε στην Ευελπίδων, η υπόθεσή του δεν εξετάστηκε και επέστρεψε στον τμήμα του Πειραιά. Σήμερα πήγε ξανά στα δικαστήρια της Ευελπίδων και παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει βγει διαταγή φυλάκισης του, λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων. Ετσι ο Ξενιάδης επέστρεψε στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά και οι δικηγόροι του προσπαθούν να πάρουν απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, αφού πρώτα πληρώσει ολόκληρο το ποσό του χρέους του ή με δόσεις!   

Υπεθυμίζουμε, πως ο Βασίλης Ξενιάδης συνελήφθη μετά το τέλος της εκπομπής «Δίκη» στον ΣΚΑΪ στην οποία ήταν καλεσμένος, τα ξημερώματα της Τρίτης.

 Οι οφειλές για τις οποίες συνελήφθη ο Ξενιάδης δεν είναι μεγάλες και ανέρχονται στα ποσά των 1800 και 1600 ευρώ.