Skip to main content

Ακόμα ένα οπαδικό επεισόδιο: Μπούκαραν σε γήπεδο της Πέλλας, έξι συλλήψεις (video)

Ομάδα 15 ατόμων μπούκαρε στο γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα και προπηλάκισαν τον διαιτητή - Συνελήφθησαν έξι άτομα ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας.

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα σημειώθηκε προχθές, Κυριακή, στην περιοχή της Πέλλας.

Διαβάστε σχετικά - Νέο οπαδικό επεισόδιο μετά από αγώνα στο Κιλκίς - Δύο στο νοσοκομείο, επτά συλλήψεις

Για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμα ένας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα στο χωριό Μαυροβούνι κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα για τη 18η της Ά Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας μεταξύ των ομάδων Δόξα Μαυροβουνίου - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου.

Οι προαναφερόμενοι μαζί με άλλα άτομα, στο σύνολο 15 εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και ορισμένοι από αυτούς άσκησαν βία σε βάρος του διαιτητή του αγώνα, μεταξύ των οποίων και ο ημεδαπός τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι καθώς η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου πριν τον αγώνα ήταν πρώτη στον όμιλο με 47 βαθμούς ενώ διεκδικεί την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία. Η Δόξα Μαυροβουνίου βρισκόταν στην 5η θέση με 32 βαθμούς.

Σύμφωνα με το aridaia365.gr, η ένταση ξεκίνησε όταν μετά από μία σέντρα από πλάγια θέση και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα, ο επιτιθέμενος που καιροφυλακτούσε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, με τον 1ο βοηθό να σηκώνει τη σημαία για υπόδειξη φάουλ. Ο διαιτητής, μετά από συνομιλία μαζί του πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε σέντρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη για αρκετά λεπτά και να λήγει, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και τον διαιτήτη να ξεκινά πάλι το παιχνίδι, σφυρίζοντας απλά τη λήξη του αγώνα ένα λεπτό αργότερα.

Ο διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το περιστατικό.

Τα άτομα που συνελήφθησαν χθες και προχθές είναι από 17,5 έως 60 ετών ενώ ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε είναι 74 ετών.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων ατόμων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

Σημειώνεται πως την ίδια μέρα ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε στο Κιλκίς μετά το τέλος του αγώνα Απόλλωνα Πευκοδάσους - Μακεδονικού Γρίβα όταν σύμφωνα με καταγγελία 36χρονου ποδοσφαιριστή, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, δέκα άτομα τού έστησαν καρτέρι κοντά στο σπίτι του κουμπάρου στο Πολύκαστρο Κιλκίς και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης - Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο στο Κιλκίς - Με κατάγματα σε σαγόνι και μύτη ο ποδοσφαιριστής

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Κιλκίς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, φέρει μώλωπες, κατάγμα στο αριστερό μέρος της γνάθου όπως και κάταγμα ρινικού οστού χωρίς ιδιαίτερη παρεκτόπιση, όπως και ένας 29χρονος στρατιωτικός, που είναι καλά στην υγεία του, που φέρεται να βρισκόταν στην ομάδα των δέκα ατόμων που επιτέθηκαν.

Πηγή φωτογραφίας: aridaia365.gr