Skip to main content

Ακόμη ένα νέο κατάστημα από τη WATT+VOLT στην Αθήνα

Η εταιρεία γιόρτασε το άνοιγμα του νέου καταστήματος μαζί με φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και καταναλωτές.

Το νέο της κατάστημα στη Λεωφ. Πεντέλης 33, στο Χαλάνδρι, εγκαινίασε η WATT+VOLT, ο πρωτοπόρος πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά.

Το συγκεκριμένα κατάστημα αποτελεί το 3ο κατά σειρά κατάστημα στην Αθήνα. Η εταιρεία γιόρτασε το άνοιγμα του νέου καταστήματος μαζί με φίλους, συνεργάτες, εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και καταναλωτές, οι οποίοι «φαντάζονται περισσότερα» για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την εορταστική μουσική, χόρεψαν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς με την ενέργεια να βρίσκεται στα ύψη και ευχήθηκαν στην εταιρεία «να τα εκατοστίσει». Την κορδέλα εγκαινίων έκοψε ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού όπως ο πρωταθλητής Ελλάδος Στέλιος Μαλακόπουλος και o πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα στην Αττική, το 3ο μας κατά σειρά. Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της WATT+VOLT που φροντίζουν καθημερινά για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και τη μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών τους. Οι πελάτες μας είναι η κινητήριος δύναμή μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε ώστε να παραμείνουμε η εταιρεία της εμπιστοσύνης τους.»

Σύμφωνα WATT+VOLT είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος ενέργειας που έχει στη διάθεσή του ένα τόσο μεγάλο δίκτυο καταστημάτων που επεκτείνεται συνεχώς μετρώντας ήδη 31 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία, με αυτόν τον τρόπο, δραστηριοποιείται σε μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και σε μικρότερες πόλεις ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και αποτελώντας σε πολλές περιοχές το πρώτο κατάστημα ενέργειας. Η δυναμική είσοδος στην αγορά της Αθήνας έγινε πέρυσι με τη λειτουργία δύο καταστημάτων, ένα στο Μαρούσι και ένα στη Νίκαια και ενισχύεται ακόμη περισσότερο φέτος με το κατάστημα του Χαλανδρίου.  

Η εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 100.000 πελατών, πρωτοπορεί συνεχώς προσφέροντας νέες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις προς όφελος τόσο των οικιακών καταναλωτών, αλλά και των επιχειρήσεων και οργανισμών.