Skip to main content

Ακόμη να αποφασίσει ο Λαδόπουλος

Με την παρουσία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπαστεργίου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Νεάπολης Ν. Λαδόπουλου, προκειμένου να
της Χρύσας Κυριακού

Με την παρουσία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπαστεργίου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του δημάρχου Νεάπολης Ν. Λαδόπουλου, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και είχε εκφράσει μάλιστα την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο δήμο Νεάπολης Συκεών δέχθηκε πιέσεις από τον κ. Παπαστεργίου να μην κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος και να στηρίξει στις ερχόμενες εκλογές την υποψηφιότητα του Σίμου Δανιηλίδη, ο οποίος έχει πάρει το χρίσμα του κόμματος. Ο κ. Λαδόπουλος φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του, κάτι που αναμένεται να κάνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
 
Το όνομα του κ. Λαδόπουλου έχει ακουστεί επανειλημμένα για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο του κ. Μπόλαρη, φήμες που ενισχύθηκαν με την παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη σε εκδήλωση του δήμου Νεάπολης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Την ερχόμενη Τρίτη

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, η οποία διήρκησε περίπου 2 ώρες αποφασίστηκε ομόφωνα να ξανασυναντηθούν όλοι μαζί την ερχόμενη Τρίτη και να ληφθεί η τελική απόφαση εάν η παράταξη θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών του νέου δήμου ή όχι.