Skip to main content

Ακπόμ: Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Premier League

«Θέλω να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο», ανέφερε ο Άγγλος στράικερ του ΠΑΟΚ.

Σε ερωτήσεις φίλων του στο Instagram απάντησε ο Τσούμπα Ακπόμ.

Ο Άγγλος στράικερ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Premier League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 24χρονος φορ των «ασπρόμαυρων»:

Για το μέλλον του: «Θέλω να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν. Θέλω να είμαι καλύτερος να πάρω περισσότερα τρόπαια και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Για το πώς βιώνει την κατάσταση και πώς περνάει στην Θεσσαλονίκη: «Δεν είναι εύκολο είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γυμναζόμαστε στο σπίτι. Μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη, μου αρέσουν τα πάντα για την πόλη».

Για το ποιος είναι ο στόχος του για την επόμενη χρονιά: «Θέλω να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά. Αυτός είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Η οικογένεια μου ζει στην Αγγλία οπότε κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω στην Premier League».

Για την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι: «Τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι πόλεμος, τρέλα. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει στην Αγγλία. Έρχονται οι οπαδοί και μας λένε πρέπει να τους κερδίσετε. Και μετά δημιουργούν μια τρελή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».