Skip to main content

Αλεπού επιτέθηκε και δάγκωσε πεντάχρονο κορίτσι στο Πήλιο

Οι γονείς σοκαρίστηκαν, πήραν το παιδί τους και το διακόμισαν αμέσως στο Νοσοκομείο, καθώς η αλεπού του είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι.

Αναστάτωση επικράτησε ανήμερα των Χριστουγέννων στις Μηλιές Πηλίου, όταν αλεπού επιτέθηκε σε πεντάχρονο κοριτσάκι και το δάγκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», το παιδάκι βρισκόταν μαζί με τους γονείς του μέσα στο αυτοκίνητό τους και μόλις είχαν σταθμεύσει στις Μηλιές.

Το κορίτσι αμέριμνο επιχείρησε να αποβιβαστεί από το ΙΧ, όταν μπροστά του εμφανίστηκε η αλεπού, που πιθανολογείται πως ήταν κρυμμένη πίσω από πουρνάρια, η οποία του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς το στο χέρι.

Οι γονείς σοκαρίστηκαν, πήραν το παιδί τους και το διακόμισαν αμέσως στο Νοσοκομείο, καθώς η αλεπού του είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι. Αφού διαπιστώθηκε πως το παιδί είναι εμβολιασμένο για τέτανο, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις έγινε η πρώτη δόση του εμβολίου το παιδί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο χέρι του, ενώ παράλληλα δόθηκαν περαιτέρω οδηγίες για τη θεραπεία του και επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπουλείου για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.