Skip to main content

Αλεξανδρής: Στεναχωρήθηκα πολύ, χάσαμε την άνοδο για πέντε πόντους

«Ο Γκαγκαλούδης είναι μια ιστορία μόνος του, μπορώ να γράψω μέχρι και βιβλίο γι' αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Τίγρης»

Για την ομάδα του Ηρακλή, τις ελπίδες ανόδου στη Stoiximan.gr Basket League αλλά και για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη μίλησε στον «Sport24 Radio 103,3», ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Τίγρης»:

Για τον Ηρακλή: «Στεναχωρήθηκα πολύ. Είχαμε λίγα χρήματα, αλλά προσπαθήσαμε πολύ. Χάσαμε την άνοδο για πέντε πόντους. Όλη η προσπάθεια μας δεν επιβραβεύτηκε και αυτό με στεναχωρεί λίγο. Με τον Φάρο που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγόρια τραυματίστηκε ένας παίκτης και ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα. Ήθελα να χαρώ την άνοδο με τον κόσμο. Ο πρόεδρος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχουμε κολλήσει. Έχει υπομονή και αγάπη για την ομάδα. Η συνεργασία μας είναι άψογη».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες να ανέβει ο Ηρακλής στην Α1: «Αν μια ομάδα δεν πληρεί της προϋποθέσεις τότε θα ανέβουμε εμείς στην Α1. Βέβαια δεν θα το χαρώ το ίδιο γιατί δεν θα το έχω γιορτάσει μαζί με τον κόσμο».

Για τον Γκαγκαλούδη: «Ο Γκαγκαλούδης είναι μια ιστορία μόνος του. Τον έχω δεκαεπτά χρονιά μαζί μου και μπορώ να γράψω μέχρι και βιβλίο γι' αυτόν».