Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΠΝΟΥ

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο γυναίκες και έναν άνδρα, ημεδαπούς, που στην κατοχή τους βρέθηκαν λαθραία προϊόντα καπνού αλλά και εργαλεία διάρρηξης.

Συνελήφθησαν χθες  το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις ημεδαποί, ένας άνδρας ηλικίας 26 ετών και δύο γυναίκες, 46 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στη πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 46χρονη και τον 26χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι  τους, εντόπισαν 120 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Επιπλέον, στην κατοικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 βενζινοκίνητα - ηλεκτρικά εργαλεία, 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 1 tablet, 1 μπαταρία αυτοκινήτου και διάφορα εργαλεία, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Κατασχέθηκαν επίσης 2 διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη η 29χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της, βρέθηκαν 29 πακέτα τσιγάρων και 4 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων και καπνού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ