Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

"ΑΛΗ STOUT", Η ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΐΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης δημιουργεί μία νέα σειρά εποχικών προϊόντων με πρώτη την χειμωνιάτικη πρόταση για την Άλη Stout.

Η Mικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης καλωσoρίζει το 2017 με μία νέα μπύρα. H Άλη Stout αποτελεί την πρώτη εποχική συνταγή του ζυθοποιείου και θα είναι διαθέσιμη για όλο το χειμώνα.

Η ομάδα της Άλη επιδιώκει με την Άλη Stout να μυήσει τον κόσμο σε αυτόν τον τόσο μοναδικό τύπο μπύρας. Πρόκειται για μία μπύρα σκουρόχρωμη, με πλούσιο άρωμα και γεύση καβουρδισμένης βύνης, ελαφρώς γλυκιά με διακριτικές νότες σοκολάτας, καφέ και σταφίδας, με ευχάριστη και μακρά επίγευση.

Η Άλη Stout διατίθεται σε γυάλινες φιάλες 330ml και σε oneway keg 20L και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τον Μάρτιο.

Η Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης συνεχίζει στη λογική της συνεχούς δημιουργίας νέων συνταγών με σκοπό να διαδώσει την κουλτούρα της μπύρας. Πέρα από τις σταθερές συνταγές, Άλη Weiss & Άλη I.P.A., δημιουργείται μία νέα σειρά εποχικών προϊόντων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα συγκεκριμένεςπεριόδους μέσα στη χρονιά.

Η “Χειμωνιάτικη” Άλη Stout προτείνεται από την Μικροζυθοποιΐα Θεσσαλονίκης για το διάστημα από Ιανουάριο μέχρι και Μάρτιο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ