Skip to main content

All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επέλεξαν τις ομάδες τους

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού και ο Λιθουανός φόργουορντ της ΑΕΚ ως αρχηγοί επέλεξαν τις ομάδες τους για την επικείμενη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Σε ειδική εκπομπή που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση οι Νικ Καλάθης και Γιόνας Ματσιούλις επέλεξαν τις ομάδες τους για το All Star Game το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (7-9/2) στο γήπεδο «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έτσι λοιπόν στην Team Καλάθης οι βασικοί είναι οι Νικ Καλάθης, Νίκος Ζήσης, Ιωάννης Παπαπέτρου, ΝτεΣον Τόμας και Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Αντίστοιχα αναπληρωματικοί είναι οι Κόνερ Φράνκαμπ, Μπράντον Ρας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Σαμάρντο Σάμιουελς, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς και Τσέις Φίλερ.

Σε ότι αφορά στην Team Ματσιούλις, βασικοί είναι οι Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φρεντέτ, Γιόνας Ματσιούλις, Ντίνος Μήτογλου και Ντάνι Αγκμπελέσε. Αντίστοιχα αναπληρωματικοί είναι οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Χάρης Γιαννόπουλος, Άνταμ Σμιθ, Ολίβιερ Χάνλαν, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάρκους Σλότερ και Γιώργος Παπαγιάννης.