Skip to main content

Αλλαγές σε 47 αυριανά δρομολόγια της Olympic Air

Αλλαγές σε 47 δρομολόγια της Olympic Air φέρνει η 4ωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.
Αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air φέρνει η 4ωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας και η ΟΣΥΠΑ την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, καθώς ακυρώθηκαν 16 δρομολόγια, ενώ άλλαξαν οι ώρες αναχώρησης σε 18 πτήσεις εσωτερικού, καθώς και σε 13 πτήσεις εξωτερικού.

Όπως ανακοινώθηκε ματαιώνονται 16 δρομολόγια και συγκεκριμένα από Αθήνα μετ΄ επιστροφής για Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη- Ικαρία- Πάρο- Σύρο - Μήλο- Κύθηρα- Αστυπάλαια- Σάμο- Ρόδο- Αλεξανδρούπολη και Μύκονο.

Επίσης, ματαιώνονται οι πτήσεις Ρόδος-Κάρπαθος-Ρόδος και Ρόδος-Καστελόριζο-Ρόδος, καθώς και Θεσσαλονίκη-Ρόδος-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη.

Για τον ίδιο λόγο η Olympic Air τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης σε 18 πτήσεις εσωτερικού, καθώς και σε 13 πτήσεις εξωτερικού. Η Olympic Air θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων, προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.