Skip to main content

Αλλαγές στο Facebook ανακοίνωσε ο Ζούκερμπεργκ: Έρχεται το «dislike»

Ο ιδρυτής του Facebook ικανοποιεί ένα από τα πάγια αιτήματα των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, φέρνοντας το κουμπί «dislike».

Ένα από τα πάγια αιτήματα των χρηστών του Facebook, την επιλογή να μπορούν να δηλώνουν πως «δεν τους αρέσει» μια δημοσίευση, ικανοποιεί ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης θα υιοθετήσει πολύ σύντομα την επιλογή «dislike».

«Ο κόσμος το ζητά εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς μπορώ να πω ότι δουλεύουμε σε πάνω σε αυτή την εξέλιξη», δήλωσε ο CEO του Facebook.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως «σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ιστοσελίδα, καθώς μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αυτή η επιλογή είναι έτοιμη και σε λίγο καιρό θα εφαρμοστεί».

Ο ιδρυτής του Facebook δήλωσε ότι το αρχικό περιβάλλον για την πλατφόρμα δεν επέτρεπε την ύπαρξη μιας τέτοιας επιλογής, γιατί δεν θα ήθελε να μοιάζει με κάτι σαν το Reddit όπου οι αναρτήσεις δέχονται θετικά και αρνητικά σχόλια.

Όμως, αναγνώρισε ότι κάποιες φορές οι χρήστες θέλουν να εκφραστούν με κάποιον άλλο τρόπο πέρα από το να κάνουν «like», χωρίς έως τώρα να έχουν άλλη επιλογή.