Skip to main content

Αλλαγές στον προγραμματισμό Νυφούδη στο παρά πέντε λόγω… Βουλής

Μετατίθεται, λόγω της πρώτης του ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής, η συνάντηση με φίλους και ψηφοφόρους στο cine Ελληνίς.

Μια αλλαγή που γίνεται για… καλό! Ο βουλευτής, πλέον, Β’ Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι και υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”, Νίκος Νυφούδης, την ερχόμενη Παρασκευή μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Βούγια είχαν διοργανώσει κάλεσμα φίλων και ψηφοφόρων στο cine Ελληνίς.

Υπολόγιζαν ωστόσο χωρίς τον... ξενοδόχο, αφού μεσολάβησε η ορκωμοσία του κ. Νυφούδη την περασμένη Δευτέρα και η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Η σχετική ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής, κάτι που σημαίνει πως η συνάντηση του με τους φίλους και υποστηρικτές του θα μετατεθεί. Σημειώνεται πως ο κ. Νυφούδης στη σχετική συζήτηση θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το κάλεσμα αλλάζει μέρα και μέρος. Έτσι, όσοι θέλουν να του ευχηθούν από κοντά καλή επιτυχία στις εκλογές αλλά και στα νέα του βουλευτικά καθήκοντα δεν έχουν παρά να βρεθούν την Κυριακή 12 Μαΐου στις 8 το βράδυ στο Ανφάν Γκατέ (Αγίου Δημητρίου 59).

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του υπόσχονται μια... καλή διασκέδαση με πολλή πολιτική για τη Θεσσαλονίκη!