Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΖΟΥΛΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΓΑΜΠΡΙΤΣΟΣ

Έμπειρα και τα δύο στελέχη γύρω από ζητήματα των ΜΜΕ καλούνται να λάβουν τα ηνία της Δημόσιας Τηλεόρασης-Ποια είναι τα βιογραφικά τους.

Με λιτό τρόπο η κυβέρνηση επισημοποίησε σήμερα μεσημέρι Δευτέρας τις επιλογές για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ.

Ως εκ τούτου ο Κωνσταντίνος Ζούλας προτείνεται ως πρόεδρος, ενώ ο Γιώργος Γαμπρίτσος θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Το νέο δίδυμο θα κληθεί τις επόμενες μέρες να αναλάβει τις τύχες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος θεωρείται από τους πλέον πολύπειρους τεχνοκράτες των ΜΜΕ. Απόφοιτος του Polytechnic Institute of New York με πτυχίο Master of Science in Electrical and Computer Engineering, ξεκίνησε την καριέρα του στην Αμερική όπου υπήρξε επί δέκα χρόνια στέλεχος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS. Επέστρεψε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές που έστησαν το MEGA, ενώ έχει εργαστεί επί χρόνια στη Nova και στην Cosmote TV.

Έχει, μάλιστα, αναλάβει ξανά, για λίγους μήνες, τα ηνία της ΕΡΤ λίγο πριν την είσοδο της χώρας στο πρώτο μνημόνιο.

Πολύ καλή γνώση της ΕΡΤ, όμως, έχει και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Με μεγάλη θητεία στην έντυπη δημοσιογραφία καθώς υπήρξε επί 26 χρόνια συντάκτης και αρθρογράφος της Καθημερινής, έχει παράλληλα μεγάλη πείρα τόσο στην ιδιωτική όσο και στη δημόσια τηλεόραση.

Υπήρξε επί χρόνια ανταποκριτής του Αντ1 στις Βρυξέλλες και στη συνέχεια πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων, ενώ εργάστηκε στην ΕΡΤ από το 2004 ως το 2011.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ