Skip to main content

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Σέλμαν

Aλλαγή ηγετικής σκυτάλης πραγματοποιήθηκε στη Σέλμαν, που παρέδωσε τη διοίκηση στην Alfa Wood με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Αντώνη Αδαμόπουλο.

Παρέλαβε τα ηνία της  Σέλμαν και τυπικά  η Alfa Wood, που έχει το εφαλτήριο της στη Λάρισα, καθώς πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο κ. Αντώνης Αδαμόπουλος.


Ο κ. Αδαμόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alfa Wood, η οποία εξαγόρασε τη Σέλμαν έναντι 11 εκατ. ευρώ και αναδεικνύεται πλέον σε ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο επεξεργασίας ξύλου. Παράλληλα μεταβιβάστηκε και το πακέτο μετοχών σε ποσοστό 70,64% από τον πρών βασικό μέτοχο της Σέλμαν κ. Διονύση Ηλιάδη στην εταιρία Alfa Wood, όπως και τα δικαιώματα ψήφου. 


Όπως ανακοινώθηκε εξελέγησαν σήμερα ως νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, οι κ.κ. Αντώνιος Γ. Αδαμόπουλος, Γεώργιος Α. Αδαμόπουλος, Νικόλαος Ι. Φαρμάκης, Γεώργιος Π. Πάχης και Γιάγκος Χ. Χαραλάμπους, σε αντικατάσταση των διαδοχικά παραιτηθέντων Παναγιώτη Ηλιάδη, Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Χρήστου-Αλεξίου Κομνηνού, Εκτελεστικού Αντιπροέδρου, Στεφάνου Παντζόπουλου, Ιωάννη Φίλου και Σπυρίδωνος Γκιόλμα, μελών των διοικητικού συμβουλίου, ενώ παραιτήθησαν χωρίς να αντικατασταθούν οι κ.κ. Ιωάννης Παπανικολάου και Ιωάννης Στουπάκης.


Συνεπώς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας είναι εφεξής πενταμελές αντί για επταμελές. Εν συνεχεία το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανασυντέθηκε και ανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ορίστηκαν δε ομόφωνα, σύμφωνα με το ν. 3016/2002 ως ισχύει, τα εκτελεστικά και τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη αυτού, που εξελέγησαν σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών, ως ακολούθως:
Αντώνιος Γ. Αδαμόπουλος, Εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος, Γεώργιος Α. Αδαμόπουλος, Εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος του ΔΣ και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Νικόλαος Ι Φαρμάκης, Γεώργιος Π. Πάχης και Γιάγκος Χ. Χαραλάμπους, ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ και μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας. 


Η εκλογή των ανωτέρω νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας θα εγκριθεί στην αμέσως επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.
To Δ.Σ. αποφάσισε ομοφώνως τη μεταβίβαση των εξουσιών του, ήτοι διευθύνσεως- διαχειρίσεως-διοικήσεως-εκπροσωπήσεως της εταιρείας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνιο Αδαμόπουλο και την παροχή ειδικών εξουσιών εκπροσωπήσεως προς διάφορα στελέχη της εταιρείας, σύμφωνα με το σχετικό πρακτικό συνεδρίασης.