Skip to main content

«Αλλαξε Βιο-λογική!» στην 3η BIOLOGICA

Με την οργανωτική εγγύηση της HELEXPO και τη στήριξη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων του ΣΒΒΕ, η 3η BIOLOGICA φιλοδοξεί με αξιώσεις να αποτελέσει τον πιο σημαντικό πόλο ανάπτυξης συνεργασιών του κλάδ
Όλες οι εξελίξεις στο χώρο της βιολογικής γεωργίας, της διατροφής, της οικολογίας και της υγείας και οι πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες ευκαιρίες, αύξηση πωλήσεων και συνεργασίες με επιχειρήσεις της ΝΑ Ευρώπης και όχι μόνο, περιμένουν τους εκθέτες και επισκέπτες της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Βιολογικών Προϊόντων BIOLOGICA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου 2010, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με την οργανωτική εγγύηση της HELEXPO και τη στήριξη του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), η 3η BIOLOGICA φιλοδοξεί με αξιώσεις να αποτελέσει τον πιο σημαντικό πόλο ανάπτυξης συνεργασιών του κλάδου των βιολογικών προϊόντων στη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή, μέσω του δυναμικού προγράμματος επιλεγμένων εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό και της ηλεκτρονικής αγοράς afterexpomarket, που θα αρχίσει να λειτουργεί με το πέρας της Έκθεσης μέχρι την επόμενη διοργάνωσή της, με στόχο τον «πολλαπλασιασμό» των αποτελεσμάτων της 3ης BIOLOGICA μεταξύ των εκθετών και των επισκεπτών της. Σημαντικά σημεία αναφοράς της Έκθεσης θα είναι, επίσης, μια σειρά από Ημερίδες & Workshop, Events βιολογικής διατροφής και Βραβεύσεις καινοτόμων προϊόντων. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η 3η BIOLOGICΑ θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την 6η Διεθνή Έκθεση για την Αρτοποιϊα και Ζαχαροπλαστική ARTOZYMA, προσφέροντας την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες συνέργειες και συνεργασίες.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης της BIOLOGICA είναι, επίσης, να προσφέρει την ευκαιρία σε γονείς, παιδιά και όλο το ευρύ καταναλωτικό κοινό να αλλάξουν στάση ζωής και να εντάξουν τα βιολογικά προϊόντα στην καθημερινότητά τους, προσφέροντας την πλέον έγκυρη ενημέρωση γύρω από αυτά, αλλά και τη δυνατότητα απευθείας «γνωριμίας» τους. Εξ’ ου και το σλόγκαν της 3ης BIOLOGICA είναι το «Άλλαξε ΒΙΟ-ΛΟΓΙΚΗ!»

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, η 3η BIOLOGICA την Παρασκευή 5 Μαρτίου θα είναι ανοικτή μόνο για εμπορικούς επισκέπτες, με ωράριο λειτουργίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20.00 μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαρτίου θα είναι ανοικτή και για το κοινό, με ωράριο λειτουργίας από 10:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.