Skip to main content

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται σήμερα νεφώσεις, με σποραδικές βροχές. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα σε Μακεδονία, Θράκη και Ήπειρο. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους και κατά διαστήματα ισχυρές, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 με 9 μποφόρ.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι και το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα δείξει από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.