Skip to main content

Αλλάζουν ημέρα λόγω Χριστουγέννων δύο λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη

Το Σωματείο «Ομόνοια» ενημερώνει το κοινό για τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής δύο λαϊκών αγορών στη Θεσσαλονίκη λόγω Χριστουγέννων.

Μετατίθενται σε άλλη ημερομηνία λόγω Χριστουγέννων δύο λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το Σωματείο «Ομόνοια» ενημερώνει το κοινό πως οι λαϊκές αγορές της Κηφισιάς του δήμου Καλαμαριάς και του Ευόσμου (Πάρκο Ελπίδος) του δήμου Ευόσμου-Κορδελιού θα πραγματοποιηθούν μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, λόγω της εορτής των Χριστουγέννων.

Όπως τονίζει το Σωματείο, «η χρονική αυτή μετακίνηση των δύο λαϊκών αγορών κατέστη εφικτή χάρη στις προσπάθειες του προέδρου Λάζαρου Παυλίδη και του γενικού γραμματέα Κωνσταντίνου Καρυπίδη του σωματείου μας και την άμεση συνδρομή του Δημάρχου Καλαμαριάς κ. Ιωάννη Δαρδαμανέλη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς κ. Στυλιανού Ματσαρίδη καθώς επίσης του Δημάρχου Ευόσμου-Κορδελιού κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Ευόσμου-Κορδελιού κ. Χρήστου Δεμερτζή και του Αντιδημάρχου του ίδιου Δήμου κ. Κωνσταντίνου Σωτηράκη, τους οποίους για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά».