Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
x

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Ν. Μηχανιώνας, στην είσοδο της Περαίας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της νησίδας της 27ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μηχανιώνας στην είσοδο της Περαίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
    
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη  διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ